Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

KLAGER OVER MIN DATTER

KLAGER OVER MIN DATTER

img-3851.jpg

Ellen og farOm et øjeblik fylder Ellen 2 år. Det betyder, at reklamationsretten udløber, så hvis jeg skal nå at klage, skal det være nu.

Lad mig sige med det samme, at der ikke er meget at klage over. Ikke på de store linier. Hun er sund og rask, hun er glad og stort set altid i hopla.

Men der er lige et par ting, som jeg er klar til at gå til forbrugerombudsmanden med.

TI KLAGER OVER ELLEN

1) Hun vågner for tidligt en gang i mellem. Det er som om hun ikke har den store forståelse for, at jeg af og til kan finde på at være vågen lidt langt ud på natten. Så kan man måske godt anfægte, at der ikke er en fornuftig grund til at sidde til og se ?Beier Bygger? eller lægge puslespil efter mørkets frembrud, men det er oftest på det tidspunkt, der er ro til at gøre noget af det, jeg ikke når i løbet af dagen.

2) Hendes forbrug af spejlæg er stukket af. Ellen er helt tosset med spejlæg, og vi skal tit have en diskussion om hvorvidt hun kan få et, hvis hun indimellem vågner op om natten. ?Æg,? siger hun så. Så forsøger jeg med bedste voksenargumentation at sige, at klokken er 3.30 - og derfor skal hun sove minimum tre timer mere, inden der er æg.

3) Hun insisterer på, at Postmand Per er dygtig post Vi har set de film igen og igen, men Ellen kan slet ikke se, at Per er en skændsel for postvæsenet. Jeg har tidligere skrevet, hvad jeg synes om Per. Til Ellens forsvar skal det siges, at hun ikke læser så godt endnu.

4) Hun insisterer på at ville have en tebolle hver gang vi handler Når jeg én gang har præsenteret noget lækkert for hende, så husker hun som en elefant. Så nu er Netto = pølsebrød. Føtex = tebolle. Knuthenborg = slushice og giraffer.

 

5) Hun har ingen forståelse for snooze-funktionen Det sekund, hun slår øjnene op, så er det op. Hun bliver en god soldat.

6) Hun kan stikke i et hyl så højt, at naboerne formentlig allerede har tastet nummeret til de sociale myndigheder - over hvad der synes at være ganske rimelige krav. Det er normal praksis, at man har tøj og sko på, når man befinder sig på gader og stræder. Men ind imellem kan Ellen være så opsat på at komme ud på gaden og lege, at hun ganske enkelt ikke har tid til at tage tøj på. Når jeg så som den fornuftige voksne mand siger til hende, at det skal hun, så kan hun indimellem skrige så højt, at selv luftalarmen er imponeret.

 

7) Hun kræver konstant at høre Justin Biebers ?Baby?. Jeg spillede den sang for hende for sjov i efteråret. Nu er det ikke sjovt længere.

8) Hun udviser kun sporadisk forståelse for, at man ikke må tegne uden papiret. Jeg har sprittusch/kuglepen/farveblyantsstreger på samtlige flader i mit hjem

 

9) Jeg kunne have sparet en stor del af mine møbler. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har siddet en hel aften i min sofa og set en film. Hun holder mig i gang.

 

10) Sidst men ikke mindst vil jeg gerne klage over, at tiden går så hurtigt. Med Ellen ved sidelinien er jeg blevet én stor omvandrende forælderkliche. Og nu er jeg så altså også begyndt at klage over, at tiden går for stærkt.

I den forbindelse vil jeg gerne henvise til den her undskyldning til alle nybagte forældre.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

HERNING SKAL KUNNE SES FRA MÅNEN

HERNING SKAL KUNNE SES FRA MÅNEN

JEG ER MOBILAFHÆNGIG

JEG ER MOBILAFHÆNGIG