Book Thomas

foredragsholder, konferencier og ordstyrer

 
 
ts-bog2.jpeg

Hvad enhver far bør vide

Thomas Skov udgav i august 2019 bogen ”Hvad enhver far bør vide”

Det er en humoristisk hyldest af faren – for er der noget Thomas har indset, så er det hvor vigtigt det er at være far – og hvor overset han nogle gange kan føle sig.

I foredraget ”Hvad enhver far bør vide” giver Thomas et indblik i livet som far – de tanker, der følger med – bekymringer, som glæder. Han øser af sine bedste tips og tricks – og underholdende anekdoter. Det er både sjov og alvor – for sådan er livet som far.

Og hvis I kan få børnene passet, så er mor også velkommen.

 
ts-mobil.jpg

Jeg er mobilafhængig – med Thomas Skov

Thomas Skov er afhængig af sin telefon. Det har han været i mange år, men for et par år siden gjorde han noget ved det. Han tog iPhonen i den anden hånd og søgte hjælp til sin afhængighed og gik i afvænning.

I løbet af et fem ugers intensivt forløb fik Thomas professionel hjælp til sit skærmforbrug.

I det underholdende foredrag ”Jeg er mobilafhængig – med Thomas Skov” deler Thomas ud af sine bedste råd til at undgå for meget skærm.

Og uanset om du bruger din telefon en time eller fem om dagen, så er der gode tips og tricks at hente.

Foredraget er alt andet end en løftet pegefinger – og hvis den bliver løftet er det kun for at trykke like… for foredraget er fyldt af alt det, der er så fantastisk på en telefon, nemlig alt det sjove.

Så du er garanteret en sjov og lærerig oplevelse, hvis du booker ”Jeg er mobilafhængig – med Thomas Skov”

 
ts-head.jpeg

Ha’ en god dag – et foredrag om høflighed

Thomas Skov ser sig selv som en forholdsvis høflig person. I hvert fald når han lige tænker over det – og det er måske i virkeligheden det, høflighed handler om – nemlig at tænke over det.

Men i en travl hverdag med job, der skal passes, børn, der skal hentes, regninger, der skal betales og telefoner, der skal tjekkes – hvor tit har man så egentlig tid til at stoppe op og tænke over høfligheden?!

I Thomas Skovs foredrag ”Ha en god dag” byder han tilhørerne til at reflektere lidt over høfligheden. For det er en evne, de fleste af os har i os – men nogle gange skal den lige findes frem og pudses.

I sit morsomme foredrag om høflighed øser Thomas af sine anekdoter om høfligheden, både når den har været der, men bestemt også når den er blevet glemt i farten.

Vi skal med tilbage til Sdr. Felding, hvor Thomas voksede op, vi skal forbi Netto i Sydhavnen, en tur på Basims facebook-side, mens mest af alt skal vi være til stede lige nu og her – og være høflige sammen… og selvfølgelig ha’ en god dag.

 
ts-event.jpeg

Skræddersyede foredrag

Gennem de sidste ti år har Thomas Skov holdt et hav af foredrag – for både folkeskoleelever og menighedsråd.

Hans jyske lune går igen og uanset hvilket emne, Thomas taler om så har han en evne til at ramme sit publikum, lige der hvor de er.

Ud over de faste foredrag tilbyder Thomas også at skræddersy foredrag, der passer til lige netop dit behov.

Fælles for de foredrag Thomas holder er, at det altid er underholdende – uanset om emnet er ”Landbyernes overlevelse” eller ”Kommunikation i en krisetid”.

I samarbejde med jer tilbyder Thomas Skov at tilrettelægge et foredrag, du ikke får andre steder, og som fungerer alletiders som afslutning på et seminar eller som peptalk til dine medarbejdere.

 
ts-tinder.jpeg

Konferencier og ordstyrer

Thomas Skov kan bookes som konferencier og ordstyrer uanset om du skal holde et debatarrangement for 50 mennesker eller om du skal holde en firmafest for 1000.

Gennem de sidste år har Thomas styret slaget i alt lige fra de små intime arrangementer til de helt store shows.

I samarbejde med arrangøren tilpasser Thomas showet, så det får den helt rigtige tone – uanset om det er en hawaii-fest eller en gallafest.

Nogle af referencerne:

 • Danmarks Bedste Arbejdspladser 2016, 2017 & 2018

 • Unge Forskere 2017, 2018 og 2019

 • Tinderbox 2015, 2017, 2018 og 2019

 • Gaffa-prisen 2017

 • Smukfest Udsigten 2017 og 2019

 • Legoland Hotel 2019

 • SDU Forskningens Døgn 2019

 • DJØF Arrangementsprisen og Folkemøde 2019

 • Teknologipagten 2019

 • Esmark Sommerfest 2019

 • Hartmann 100 års jubilæum

 • Kræftens Bekæmpelse, diverse arrangementer

 • Kammeradvokaten Kulturnatten 2017 og 2018

 • Sport 2018, DR, 2019