Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

MIN TELEFON ER REJST TILBAGE I TIDEN

MIN TELEFON ER REJST TILBAGE I TIDEN

img-6296-e1503966319782.jpg

IMG_6296Nu har jeg fablet om min mobilafvænning i månedsvis, men det har jeg fordi det har haft stor indflydelse på mit liv ? og fordi jeg synes, det er vigtigt, at du også tager stilling til, om din telefon fylder for meget i dit liv. ?Jeg er mobilafhængig? ? podcastserien jeg har lavet, har uden tvivl været det program, jeg har fået mest respons på nogensinde. Tilsyneladende har det ramt en masse mennesker, der havde det ligesom jeg. Forleden snublede jeg over det her blogindlæg, som jeg blev ret rørt over.       

 

Min egen kamp mod afhængigheden fortsætter hver dag, og jeg er blevet vildt bevidst om, hvornår jeg bruger min telefon. For det gør jeg trods alt stadig, selvom det er sikkert som amen i kirken, at når jeg møder et mennesker, der har hørt programmet, der ser mig bruge min telefon, så skal jeg altid høre for det. Der er også mange vittige sjæle på Instagram, der påpeger det hykleriske i at opfordre til mobilafvænning? via Instagram. Men jeg tager det hele til mig ? og husker mig selv og andre på, at målet ikke er at skrotte telefonen helt.

Men at bruge den rigtigt.

LIGHT PHONE

Nu har jeg imidlertid fået et redskab, der kan hjælpe mig i min kamp.

Det hedder en Light Phone. Det er en telefon, der udelukkende kan ringe.

Ideen er, at det er en slags ?nærheds-telefon?, som jeg kan tage med mig, når jeg på forhånd bestemmer mig for IKKE at ville lade min iPhone kunne distrahere mig.

Så skal Emilie og jeg på restaurant en aften for eksempel, så viderestiller jeg mit nummer til min Light Phone. Så kan jeg stadig blive kontaktet, hvis der er brug for det, men alt det unødige støj er lukket ude for en stund. Det er virkelig rart.

Jeg ved godt, at det minder om min første telefon for 15 år siden. Det var en Audiovox, og den kunne faktisk endnu mere end min 2017-Light Phone. Men tanken med Light Phonen er at gøre mig så fri som overhovedet muligt, og indtil nu er jeg fan. Light Phone har ikke noget adressekartotek, så du er nødt til at kunne huske de numre, du vil ringe til. Dog kan du taste ni numre ind som speed dial.

Den kræver et simkort, men det behøver så ikke kunne andet end at ringe. Så jeg gik ind i butikken for at finde det billigste og mindste abonnement, der var.

Den stakkels Telia-medarbejder kiggede godt nok lidt vantro på mig, da jeg sagde, at jeg bare skulle have et telefon-abonnement. ?Skal du ikke have noget data?? ?Nej!?

 

Jeg overfortolker måske lidt, men jeg tror, hans terrorklokker ringede lidt, da der stod en mand i 2017 og købte et telefonabonnement.

Her er en lille film om min telefon

Light Phone

Men telefonen fungerer i hvert fald upåklageligt ? og det er rart selv at vælge min spildtid til og fra.

Du kan læse mere om Light Phone lige her

GemGem

GemGem

GemGem

DERFOR SYNES JEG GULDDRENG ER SJOV

DERFOR SYNES JEG GULDDRENG ER SJOV

#KIPPERS

#KIPPERS