Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

#KIPPERS

#KIPPERS

img-6348.jpg

IMG_6348Jeg er meget fascineret af de bloggere og instagrammere, der laver sponsorerede samarbejder. Jeg tror de fleste, der har været på nettet mere end fem minutter, er stødt ind i ?influencer marketing?, og det er gået op for mange, at ?influencer? ikke længere kun er noget man finder på netdoktor.

Skulle det være nyt for dig, så er en influent en, der har mange følgere på nettet og dermed indflydelse på sine følgere. For tiden kan du ikke scrolle to meter uden at støde på firmaer, der har betalt diverse influenter for at mene noget om ? og udbrede et produkt.

Jeg forsøger at følge lidt med i, hvem der laver reklamer og for hvad, for jeg synes virkelig, der er nogle interessante muligheder i det. Når det bliver gjort rigtigt.

Jeg støder af og til på influenter, der reklamerer for produkter, hvor jeg tager mig selv i at tænke: ?Hvordan i al verden hænger det sammen?? Men hvis pengene er gode nok, kan jeg godt forstå, at man gør forsøget.

 

 

DET SVÆRESTE PRODUKT AT REKLAMERE FOR

Nu hvor jeg har sagt mit job op i DR, åbner det for nogle helt andre muligheder end hidtil. Blandt andet kan jeg nu i princippet indgå samarbejder her på bloggen.

Jeg har ingen konkrete planer om at gøre det, men jeg synes, tanken er sjov at lege med.

For hvad ville være det sværeste produkt for mig at reklamere for.

 

Jeg er kommet frem til, at det må være kippers.

Jeg siger ikke, at det er et usexet produkt, men jeg har aldrig set en kippers med rejsning.

Desuden tror jeg ikke, jeg har spist kippers siden jeg flyttede hjemmefra.

 

Nu tager jeg udfordringen op og prøver at lave et indlæg om kippers, som det ville se ud, hvis jeg var rigtig blogger.

 


 

JEG KIPPERS MED FLAGET

 Mmm, er der noget bedre end at tage en dejlig dåse med hjem. Fuld af begær, når du ikke meget mere end lige inden for døren, inden du smækker dåsen op på bordet og river og flår i den, indtil toppen ryger af. Pludselig breder der sig en liflig duft af fisk i hele hytten, og til syne kommer nu et par vidunderlige stykker kød. Nu ved du, at det her bliver en dejlig aften. Det er bare dig? og din dåse?. med kippers.

 

Folk kommer tit op på gaden til mig ? og siger:

?Hey Thomas, er kippers ikke bare røgede sildefiletter??

Og jeg plejer at sige: ?Det ved jeg ikke?. Er det?!?

Men nu har jeg googlet det, og jo, det er det.

 

For mig er kippers meget mere - det er fx også et ord, der rimer på ?slippers?.

Når jeg køber Kippers, plejer jeg at løbe de cirka 800 meter hjem fra supermarkedet. Emilie spørger mig altid, hvorfor ? og jeg siger til hende: ?Jeg leger, at jeg er Wilson Kippers-keter? Og så griner jeg helt vildt.

 

Jeg var så heldig en dag at finde en dåse kippers, der lå forladt på et kassebånd i Netto. En kunde havde købt dem, men glemt at tage dem med hjem.

Så jeg spurgte kasseekspedienten: ?Øhh undskyld hr? må jeg tage dem her med hjem? Altså med andre ord ? er det finders kippers??

Og så grinede jeg helt vildt, men jeg sang: ?Love? love will kippers together? på vej ud af butikken

 

 

Jeg kippers med flaget for at der findes noget så lækkert som kippers. Hvis du bruger rabatkoden ?Kip Kip hurra? så kan du i dag få 20 tons gratis kippers leveret direkte til en pakkeboks nær dig.

 


 

Jeg skal understrege, at det her ikke er sponsoreret, og at jeg hverken har fået penge eller kippers for det.

Det er udelukkende skrevet som en reminder om, at det ikke er alle, der har ren kippers i dåsen, så vær opmærksom, når du er på nettet.

Har du nogle eksempler på noget godt sponsoreret indhold? Eller det modsatte?

GemGem

MIN TELEFON ER REJST TILBAGE I TIDEN

MIN TELEFON ER REJST TILBAGE I TIDEN

MIN FØRSTE GANG TIL COPENHAGEN PRIDE PARADE

MIN FØRSTE GANG TIL COPENHAGEN PRIDE PARADE