Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

MIN AFRIKANSKE BLOG

MIN AFRIKANSKE BLOG

img-4937.jpg

IMG_4937Jeg har spottet, at jeg mangler læsere i Afrika? så derfor kommer her første afsnit i ?Min afrikanske blog?

AFRIKA ER MERE END BARE ET LAND... 54 faktisk

Lige siden jeg lærte, at Afrika ikke er ét land, har jeg syntes, det var et spændende kontinent. Jeg har sågar været der.

For snart mange år siden besøgte jeg Togo.

For mange herhjemme er togo en måde at drikke sin kaffe på, men for mig er det et minde for livet.

Et minde om et maveonde, der blev ved i et par uger og som bragte min afføring tilbage til remouladestadiet. Min afføring gik mere eller mindre i barndom, og det var både skræmmende og fascinerende.

Heldigvis er den blev fast igen - tak fordi du spurgte.

Nå, men jeg var i hvert fald i Togo for at besøge et sponsorbarn. Jeg lavede på det tidspunkt Det Nye Talkshow på DR1, hvor jeg var Anders Lund Madsens praktikant. I programmet kunne man vinde et sponsorat af et barn. Barnet hed Kosiwa og sammen med programmets producer Karsten tog jeg til Togo. Togo er placeret sådan cirka midt på hylden i Afrika, som skinken i en sandwich mellem Ghana og Benin.

Vi skulle kun være der et par dage, men jeg vil aldrig glemme turen.

Hvis vi lige glemmer maveondet et øjeblik, så var det en unik oplevelse at besøge den landsby, hvor Kosiwa boede. Jeg var med hende i skole og hjemme hos hendes forældre bagefter, og jeg oplevede med egne øjne, hvordan det virkelig kan batte at have et sponsorbarn.

Hele landsbyen tog imod os med åbne arme og behandlede os som var vi et par hvide mænd fra Danmark, der lavede tv.

De serverede sågar mad for os - og det skulle vi så nok have sagt nej til, men hvad faen - der er aldrig nogen, der er døde af et maveonde?. hov vent?.

ÅBNE ØJNE, DÅRLIG MAVE OG PENISSER

Indtil jeg pludselig stod i Afrika, havde det for mig altid været ét land, som havde noget med de der U-landskalendre at gøre. Og jeg tænkte, at det tror da pokker de er fattige, hvis der kun er 24 dage i deres kalendre, når nu vi har 365 dage i vores. Men at besøge Togo blev en øjenåbner for mig, og jeg vil ønske, at jeg får lejligheden til at besøge Afrika igen engang. Næste gang bevæbnet med Imodium.

Jeg fik tre ting med mig hjem efter mit besøg.

1) Oplevelsen af at det virkelig batter noget at hjælpe

2) Det maveonde, som jeg allerede har skrevet lidt for meget om

3) En hel del penis-souvenirs. Penis-nøgleringe. Penis-oplukkere. Penis, penis, penis. Det var de vilde med dernede. Mere vilde med end Emilie blev for den ellers flotte, store og velpolerede penisnøglering, jeg havde med hjem til hende.

Her er det indslag, vi lavede i Togo:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=k9ZlKsokH2I[/embed]

GemGem

GemGemGemGemGemGem

HVIS JEG SKULLE PÅ DATE MED MIG SELV

HVIS JEG SKULLE PÅ DATE MED MIG SELV

HERNING SKAL KUNNE SES FRA MÅNEN

HERNING SKAL KUNNE SES FRA MÅNEN