Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

SILVAN ER EN NATKLUB FOR VOKSNE MÆND

SILVAN ER EN NATKLUB FOR VOKSNE MÆND

voksenthomas.jpg

FOTO: Ulrik JantzenJeg fyldte for nylig 31 år. Det er ikke som sådan et skarpt hjørne. Men jeg kan mærke små ændringer i mine prioriteter. For hver dag der går bevæger mit liv sig længere og længere væk fra nattelivet på diverse klubber.

Mit liv bevæger sig i stedet hen mod formiddagslivet i Silvan og JYSK og andre butikker, hvor vi mødes -  vi voksne mænd, der har indset, at tiden til at støve unge piger op i byen er løbet fra os. Derfor mødes vi hver lørdag formiddag og køber ting i stedet. Ikke nødvendigvis ting, vi har brug for - men ting, der får os til at føle, at vi stadig lever.

 

DEN HOTTE NYE CLUB, SILVAN

Godt nok er der ingen dørmand, og i princippet må alle komme ind. Men hvis du er under 20 år og alene på tur i SILVAN, så bliver der altså set skævt til dig.

Nogen gange tager jeg i SILVAN bare for at kigge. Lidt ligesom den gang jeg stadig gik i byen. Den gang var det sjældent, jeg tog afsted med et bestemt mål om, hvad jeg skulle have med hjem. Det handlede lige så meget om, hvad der lige var muligt - og hvad der kunne lade sig gøre økonomisk. Det er det samme i SILVAN.

 

Det er klart - drømmen er jo altid at finde et eller andet stort monstrum, jeg kan udhule med min store fede boremaskine.

Jeg drømmer jo altid om at hive en lækker carport med hjem og så bare finde min store slagbormaskine frem og sætte den på den helt store slagfunktion og så mærke mit stive SDS-bor arbejde sig frem og tilbage i materialet.

Desværre har jeg ikke mulighed for at få en carport, der hvor jeg bor, så det må blive ved fantasien.

 

DE FRÆKKE SIDER PÅ NETTET

Heldigvis har jeg stadig fantasien - og når den ikke rækker - så er det jo godt, at jeg har internettet. Af og til når resten af familien sover, så sætter jeg mig med min computer. Jeg åbner en privat browser - og så går jeg ellers ind på nogen af de sider, Emilie ikke må se, jeg besøger. Sider som fx. lav-det-selv.dk eller jemogfix.dk

Her kan jeg sidde i timevis og nyde tips og tricks til gør det selv-arbejde.

Forleden var det lige ved at gå galt. Jeg sad og så en film ?Sådan bruger du en rullespartel? - og pludselig kom Emilie ind i rummet. Febrilsk skyndte jeg mig at trykke Æble-Q og lukke computeren, så hun ikke kunne se, hvad jeg lavede. Set i bagklogskabens klare lys kan jeg godt se, at det har set mistænksomt ud - og jeg var da også nødt til at bilde hende ind, at jeg bare sad og så porno. Det dur ikke, at hun finder ud af, at jeg har en lille gør det selv-mand inde i maven.

For så begynder hun bare at forvente, at jeg kan fixe alt muligt derhjemme - og det kan jeg ikke endnu.

 

HELFLASKER OG STORE BRYSTER

Indtil videre er jeg kun kommet til stadiet, hvor jeg kan tage i SILVAN sammen med alle de andre mænd, der er i samme båd som mig. Alle de mænd, der også på et tidspunkt, har teet sig i nattelivet og drømt om at hive to piger med hjem på én gang. Nu står vi i Silvan og overvejer om vi skal have én eller to hyndebokse med hjem.

  Nu står jeg i Silvan og køber flasker. Men modsat dengang det var alt for dyre vodkaflasker med alt for lidt sodavand til, så er det nu gasflasker til min Webergrill. Og uanset hvor meget gas, du køber, så bliver det ikke båret gennem SILVAN med stjernekastere og storbarmede servitricer. Tit og ofte kan man ikke engang finde en ekspedient med helt almindelige bryster. Eller en ekspedient i det hele taget. For der er mange mænd i SILVAN - og vi skal alle sammen have hjælp til noget.

 

Selvom vi mænd i SILVAN er i samme bås, så er konkurrencen imellem os benhård.

Ham, der ser mest gør-det-selv ud vinder. Ham, der kan bakke sin bil med trailer gennem DRIVE IN TRÆLAST uden tøven, vinder. Du kan også med fordel have en bluetoothpind i øret. Du behøver ikke bruge den, den skal bare sidde der. Og så må du aldrig bruge mindre end 2000 kroner. Så kunne du lige så godt være taget i TIGER.

Du tager i SILVAN for at vise dit potentiale som mand, som menneske. Alt det, du tidligere gjorde i nattelivet.

Jeg har en enkelt gang været i et byggemarked i en lyseblå Fiat 500 uden træk. Det gør man kun en gang.

 

Når formiddagen er ved at være slut, er det på tide at tage hjem igen. Så hiver du alle dine nyanskaffelser med hjem - og begynder at glæde dig til næste lørdag, hvor du skal afsted igen.

Det er fedt at være blevet 31.

MIN FØRSTE GANG TIL DISTORTION

MIN FØRSTE GANG TIL DISTORTION

MED GULDDRENG PÅ DØLLEFJELDE MUSSE MARKED

MED GULDDRENG PÅ DØLLEFJELDE MUSSE MARKED