Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

"Vi har det med damer, som vi har det med sko..."

"Vi har det med damer, som vi har det med sko..."

a42ff6185a523f85437a10468f37bf10.png

Skærmbillede 2017-03-04 kl. 22.37.23

Jeg har været rapper en enkelt dag i mit liv. Det er 5 år siden, men det var en vidunderlig dag, hvor jeg havde en gæsteoptræden på densygemikes nummer Klask. Jeg kaldte mig T-Flow, lånte en Ferrari og tog hjem til densygmike og sang:

"Den syge mike laver næste nummer i en ræk' Thomas Flow - og Mike Spike, I like To motherfuckers der spreder noget nyt sæd Blir ved og lægger landet ned Og vi har det med damer, som vi har det med sko Vi binder dem, bruger dem og har altid to Jeg er kommet til din blok for at gi' mit besyv med Intet fuck, lægger tracket lidt for sygt ned Det er let nok at hate, men der noget du skal vide Du skal ik' komme kravlende, når du er ude og skide Så kom i gang, istedet for at brok' dig Mike Spike og T-Flow har noget der kan lok' dig Vi drikker vores flask og gir dig lov til at samle dem Saml 10 og du har til billetten hjem Jeg har løjet, måske lige en tand, ja Du får ingen penge... der er ikke pant på champagne"

T-Flow, 2011

Follow my blog with Bloglovin

HAR DU HØRT OM SMILET?

HAR DU HØRT OM SMILET?

DETTE SKAL LÆSES I ÅR 2031

DETTE SKAL LÆSES I ÅR 2031