Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

Du ser træt ud

Jeg er klar over, at vi er i skuffen for første verdens problemer for at finde det her, men min blog er min kommode, så nu roder vi lidt rundt her.

Nå, men det hænder, at jeg møder mennesker, der føler, at den bedste måde at indlede samtalen på er ved at meddele mig

“Du ser træt ud”

Den er svært at komme tilbage på, og jeg bliver altid trodsig, når jeg får at vide, at jeg ser træt ud.

Så selvom jeg er døden nær af træthed, forsøger jeg altid at påstå det modsatte.

“Træt?! Nå, mærkeligt - det er jeg overhovedet ikke”

Selvfølgelig er jeg træt, men jeg bliver ved Gud ikke mindre træt af at få det at vide.

Der er INTET menneske i verdenshistorien, der har fået noget godt ud af at få at vide, at han eller hun ser træt ud. Ikke med mindre sætningen bliver leveret med et “…vil du ikke sove et døgn, så skal jeg nok stå for alle dine eventuelle pligter i mellemtiden” i enden.

Og det sker aldrig.

Jeg har været i tvivl om, hvad comebacket skal være, men nu har jeg besluttet mig.

Næste gang jeg får at vide, jeg ser træt ud, så åbner jeg mit hjerte - og så vælter årsagerne til trætheden ud.

IMG_2325.jpg

Du ser træt ud, Thomas”

Selfølgelig er jeg træt… Jeg har to børn, jeg skal holde i live, og når der endelig er ro i huset om aftenen, så starter alle de andre pligter, såsom vasketøj, rengøring og det der skab, der er ved at falde fra hinanden ude på badeværelset”


“Jamen, det var ikke sådan ment, Thomas… jeg synes bare du ser lidt træt ud…”


”Ja, selvfølgelig er jeg træt. Jeg har sagt mit gode faste job i DR op og må nu leve med håbet om at telefonen ringer i ny og næ og nogen vil booke et foredrag eller et radioprogram eller have mig med i et eller andet, der på den ene eller anden måde generer en indtægt. Og hvis jeg bare havde været Bonderøven, så havde jeg været selvforsynende… det er jeg IKKE! Jeg har købt et hus til otte millioner, og jeg skal jo også forsøge at leve fornuftigt med alt hvad det kræver af plantebaseret, økologisk kost - ER DU KLAR OVER HVAD DET KOSTER?!!!”


“…men… øhhh…”

“Og skal jeg fortælle, hvorfor jeg ellers er træt…jeg er træt, fordi det forventes man skal have gang i alt muligt for at være med på noderne. Du skal som minimum træne én gang om dagen, så skal du være frivillig i en eller anden klimabevidst organisation, du skal holde dine børn aktiveret, både i privaten, men i skal også gå til noget… ‘Går du ikke til babysvømning med din søn?! Hvorfor hader du ham…!’
Det forventes også, at du dyrker hed elskov med din partner hver og hveranden dag… men hvornår helvede skal man så vaske tøj og ordne budgetter?!
Der udover skal du lægge de rigtige billeder på Instagram, hvorpå du oplever de “rigtige” ting i form af diverse netværksarrangementer med de rigtige mennesker, spa-ophold, tarmskylninger, yogastillinger og deslignende…
Og have en podcast - hvorfor helvede har jeg ikke en podcast!”

“…jeg ville jo bare sige, at du så lidt træt ud… det var jo ikke for at rykke op i alt muligt”

""Ikke det?! Så skulle du måske passe din egen butik?!
Selvfølgelig er jeg træt for fanden… Messi… han er yngre end jeg er. Han er bedre til fodbold - han er rigere… han har tid til at pleje sin hud - han har penge nok til at sende dem i skattely…
Er du klar over, hvor træt man blir, når man indser, hvor mange mennesker med meget mere succes, der er meget yngre?!
Og her sidder jeg og mailer med en fugtmand om de fugtskader, vi har i kælderen - det var sgu da ikke det, jeg drømte om…
Forstår du hvorfor jeg er træt?!
Jeg taler kun et sprog flydende - og det er dansk - selv mit engelske halter - og det dur ikke længere. Every one should could speak on english fluently…. so do you now know why I would look tired out?!”

“…jamen…”


”Jamen hvad?! Er du klar over hvor træt man bliver når det forventes, at jeg følger med i hvad der sker i verden - men jeg kan ikke engang følge med i hvornår yoghurten i mit køleskab bliver for gammel - og imens falder verden fra hinanden - og politikerne sidder bare og kaster mudder efter hinanden og lyver så vandet driver…
Der findes børn i min datters børnehave, jeg hellere ville pege på til valget end politikerne - og det forventes også, at jeg har et gisning om hvornår valget kommer og en holdning til Klaus Riskær på stemmesedlen…!!!”

“… jeg skulle nok bare have sagt hej… og ikke have sagt noget om hvor træt du er?!

“Præcis! Tak!… Når det så er sagt, så har jeg næsten ikke sovet i nat, fordi min søn er i tigerspring… så jeg er ret træt”

Med HC Andersen på charterrejse

De bedste råd til at undgå at kigge på sin telefon i bilen