Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

Grav din telefon ned... for en stund

Grav din telefon ned... for en stund

tsg-031017-063.jpg
Fotograf Peter NørbyStudio:
Esromgade 15, opg 2, st.
2200 København N
Tlf. +45 21262146

Sidste år var jeg i afvænning. Mit telefonforbrug var simpelthen eskaleret.  Derfor opsøgte jeg Imran Rashid, og han tilrettelagde et afvænningsforløb, som jeg dokumenterede i podcasten "Jeg er mobilafhængig"

Siden da gik det bedre - og jeg vil faktisk sige, at jeg i store dele af efteråret klarede det rigtig fint. 

DEN ER GAL IGEN

Men ak og ve, den er gal igen. Telefonen har ganske enkelt sneget sig ind i hænderne på mig igen - og det må den jo sådan set også godt, så længe jeg bruger den til noget fornuftigt.

Problemet er bare, at jeg bruger den helt ustyrlig meget - og når der så er gået endnu en dag på skærmen, så forbander jeg langt væk, at jeg ikke kan styre det bedre.

Jeg har overvejet at grave telefonen ned - men på den anden side skal jeg jo også bruge den - så det er et dilemma. Men jeg har fundet ud af, at det der virker bedst for mig, er at være bevidst om hvor meget jeg bruger den. 

Derfor er jeg glad for at kunne præsentere, at jeg sammen med min afvænningslæge, Imran Rashid, holder tre foredrag om mobilafhængighed i Aarhus, Aalborg og København i slutningen af måneden.

Det kommer til at handle om hvordan vi undgår at blive afhængige af vores telefoner

KOM MED I BIOGRAFEN

Jeg kan ikke fortænke dig i at tænke - "At høre Thomas fortælle om hvordan man undgår at blive mobilafhængig, svarer til at spørge Peter Madsen, hvordan man arrangerer en god date"

Men under kyndig vejledning af Imran vil jeg lægge min generhvervede afhængig til skue - og få hjælp til kvitte den endnu engang. Samtidig vil der være underholdende eksempler på, hvad det så er, jeg bruger den skide telefon til.

Så uanset om du er afhængig eller ej, så vil det blive en lærerig og underholdende aften - og jeg håber meget at se så mange af jer.

Du kan købe billet til foredraget herunder:

Aalborg - d. 10. sep - kl 19

København - d. 17. sep - kl 19

Aarhus - d. 19. sep - kl 19

Så længe bolden er rund... er fodbold nemmere at spille

Så længe bolden er rund... er fodbold nemmere at spille

Tak til alle offentligt ansatte - og til Gurli Gris

Tak til alle offentligt ansatte - og til Gurli Gris