Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

Grunden til jeg ikke kommer med i Vild med dans

Grunden til jeg ikke kommer med i Vild med dans

På et tidspunkt delte en ven et billede fra Danske Spils hjemmeside.  Det var et billede, der viste, at man nu kan oddse på deltagerne til næste udgave af Vild med Dans. 

Programmet har kørt siden 2005, og det er svært at forestille sig, at der efterhånden er nogen, der IKKE har været med i det program. Men listen af mulige deltagere er enormt lang. 

Rikke Møller Pedersen giver pengene ti gange igen og er altså derfor den mest sandsynlige deltager på listen side om side med Nicholas Kiesa.  Og så fortsætter listen altså dernedad med gode navne som Ruben Søltoft til odds 15, Gulddreng til odds 40, Bjarne Riis til odds 50 (😯) og mange mange flere. Du kan se den her

Scroller man så helt ned i bunden af listen er der tre, der ligger til odds 100.

Michael Laudrup - forståeligt. Det virker pænt usandsynligt, at han kommer til at danse på TV2 i bedste sendetid.  Caroline Fleming - det kunne jeg måske bedre se for mig - og så alligevel slet ikke.

Sidste person på listen med odds 100... ja, det er så mig.

BJARNE RIIS I EN CHA CHA CHA

Det virker helt skørt, at det skulle være SÅ usandsynligt.

Jeg har da nemmere ved at se, at jeg skulle danse cha cha cha end, at Bjarne Riis kommer til det. I tv i hvert fald

Altså jeg mener - jeg har været med i 4 Stjerners Middag engang. Du kommer da heller ikke til at se Bjarne Riis lave ragout til Kira Eggers, Noller fra Brødrene Olsen og Janni Ree.

Så jeg tror simpelthen, at grunden til at oddset skulle være så højt på mig, må være fordi oddssætteren vurderer, at Vild med Dans stadig er sure på mig. 

Og det er de sådan set i deres gode ret til at være.

JUHUU LISA LENTS, DU GØR MIG VÅD

Det er efterhånden over 8 år siden, det skete. Jeg var lige startet som praktikant på Det Nye Talkshow. Programmet var helt nyt, og vi lå sent fredag aften på DR1, så vi ville gerne gøre opmærksom på os selv.

På TV2 var Vild med Dans allerede et veletableret brand med langt over en million seere, så vi fandt hurtigt ud af på redaktionen, at vi ville lave lidt ravage i deres program. 

Der var mange forskellige ideer oppe at vende.

Lige fra at jeg skulle smide glaskugler på gulvet til at sidde og jonglere med appelsiner. Men jeg endte med at foreslå, at jeg ville sætte mig derind med et skilt.

Det virkede ret harmløst, og det kunne ikke fornærme nogen. Tænkte jeg. 

Så jeg fik trykt to skilte. Et hvor der stod "Se DR1 kl 22.30" på den ene side og "Det Nye Talkshow" på den anden. 

Det andet skilt var jeg i tvivl om, hvad der skulle stå på, men jeg havde forelsket mig i navnet Lisa Lents, fordi jeg syntes, det lå godt i munden. Og så kunne jeg godt li' ordet juhuu.  Så det blev til "Juhuu Lisa Lents" på den ene side, og da trykkeren spurgte, hvad der skulle stå på den anden side, anede jeg ikke, hvad jeg skulle sige. 

Og jeg kan stadig ikke forklare hvorfor, men jeg sagde til ham, at der skulle stå "Du gør mig våd"

Bevæbnet med to skilte satte jeg mig i en taxa ud mod studiet, hvor de optager Vild med Dans. 

PERFEKT!

Jeg vidste, hvordan jeg kunne komme ind uden at blive opdaget, og da jeg først var inde, kunne ingen se, at jeg egentlig ikke hørte til der. 

Ham der fandt pladser til folk så endda, at jeg havde taget et flot skilt med, hvor der stod "Juhuu Lisa Lents". Han har sikkert tænkt, at det var cute med en fan, så jeg fik en perfekt plads lige bag ved dommerne. 

Det er muligt, at jeg ikke havde fået den plads, hvis jeg havde vist ham bagsiden også.

I hvert fald sidder jeg helt spændt bag ved dommerne. Jeg er nervøs som aldrig før, fordi det skal times og fordi jeg sidder helt alene.

Jeg har på fornemmelsen, at de andre publikummer rundt om mig synes, det er lidt mærkeligt, at en ung mand er taget ind for at se Vild med Dans alene.

Første hurdle er at skulle se hele udsendelsen. Det er en tv-iron man at kæmpe sig igennem et afsnit af Vild med Dans uden at døse hen.

Det kan godt være, at Vild med Dans har seertal i nærheden af millionen, men der står ikke, hvor mange af seererne, der blunder. 

Heldigvis er jeg stadig vågen, da Lisa Lents og hendes partner Michael Olesen kommer på gulvet. De danser og danser og danser, og da de er færdige med det, skal de hen foran dommerne og evalueres.  Det er nu!

På en skærm bag dommerne, kan jeg se tv-billedet, og jeg sikrer mig, at jeg er i billedet, da jeg hæver skiltet, hvor der står "Juhuu Lisa Lents"...

Når jeg ser klippet i dag, tænker jeg, at jeg holder skiltet alt for længe, inden jeg vender det....

Men jeg når at vende skiltet om, så der i fjernsynet til hele Danmarks befolkning - der stadig er vågne - står "Du gør mig våd"

Der går en blanding af sug og latter gennem publikum.

Man kan se, at Lisa Lents og Michael Olesen ikke helt ved, hvad der foregår. Og det forstår jeg godt.

DE BLEV VIST LIDT SURE

Da der et øjeblik efter er en lille pause i programmet er freden forbi. 

En rasende kameramand kommer over og skriger mig ind i hovedet. Jeg har glemt hvad, men det har helt sikkert ikke været ros. 

Ham der har ansvaret for studiet kommer med det samme og beder mig om at pakke mine pakkenelliker sammen og forsvinde øjeblikkeligt.  Forståeligt. 

Det gør jeg så.

Jeg er lettet, glad og stadig nervøs.

På det her tidspunkt er jeg også stadig uvidende om, at det lille stunt dagen efter vil være i alle aviserne.

På forsiden af BT står der "Sexchikane for åben skærm" Og også TV2 Nyhederne bringer et indslag om, hvorvidt det var sjovt eller ej. 

Havde jeg gjort det i 2017, efter krænkelseskulturen har fået godt fat, var jeg røget på hjul og stejle, men det havde stadig været det hele værd. 

Jeg synes stadig den dag i dag, at det er skide sjovt. 

"JUHUU TV2, STIV PUK"

Året efter ville vi gentage stuntet. Men denne gang var vi bevidste om, at jeg ikke kunne møde op som mig selv. Så jeg fik afbleget mit hår og fik en falsk identitet og blev akkrediteret til en Vild med Dans-udsendelse som P1-journalist.

Men hvad de ikke vidste på TV2, var at jeg ikke havde sendeudstyr i tasken.  Jeg havde en fjernstyret bil, hvorpå der var et flag med teksten: "Juhuu TV2. STIV PUK"

Men da jeg skulle til at gøre den ind på gulvet midt under udsendelsen kom publikumsopvarmeren hen til mig og lod mig forstå, at hvis jeg gjorde det, så ville han slå mig ihjel. Forståeligt.

Så jeg lod være.

Men alle de her stunts er nok grunden til, at jeg har samme odds som Michael Laudrup

Lille Vagns Januareventyr - del tre

Lille Vagns Januareventyr - del tre

Lille Vagns Januareventyr - del to

Lille Vagns Januareventyr - del to