Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

Mozart er overvurderet

Mozart er overvurderet

programbillede.jpg
Programbillede

2017 blev året, hvor jeg debuterede som P1-vært. Der er umiddelbart et stykke fra meget af det tv, jeg har lavet på DR3 til det radio, der bliver lavet på P1.

Men jeg syntes, det var på tide at prøve noget i den retning, så jeg var ikke tvivl om, jeg skulle sige ja, da jeg blev spurgt.

Så hele 2017 lavede jeg et program, der hed Direktørtid. Det var et program, hvor DRs seere og lyttere kunne stille spørgsmål til DRs direktører.

Dem er der mange af. Både spørgsmål og direktører.

Programmet er lagt i graven igen, da alle spørgsmål var blevet besvaret et par gange, men for mig betød det, at jeg fik en fod inden for på P1 ? og der er jeg sindssygt glad for at have min fod.

Som jeg skrev lidt om i sommer lavede jeg så et P1-program om mobilafhængighed. Hvis du ikke har hørt det ? og du er mobilafhængig, så vil jeg klart anbefale dig at lytte til det. Det har ikke kureret min afhængighed 100 %, men det har hjulpet.

OVERVURDERET PÅ P1

Mellem jul og nytår havde jeg så premiere på mit seneste P1-program. 

Programmet hedder Overvurderet ? og titlen afslører i virkeligheden meget godt, hvad det handler om. For i hvert program har jeg besøg af en kulturpersonlighed, der kommer med et bud på, hvem de synes er overvurderet inden for lige netop deres område.

I program 1 har jeg besøg af Nikolaj Koppel, der er inde for at tale om, at han synes, Mozart ? eller i hvert fald nogle af hans værker ? er overvurderet. I løbet af den halve time, programmet varer, kommer vi så godt rundt omkring kunstneren som muligt.

Men det er ikke kun et program, hvor vi rager sandslotte ned. Vi bygger også nogle. For hver gæst har til opgave at komme med et bud på, hvem de til gengæld synes er undervurderede inden for samme genre.

I Koppels tilfælde var det Schubert.

EN HALV TIME MED ERIK CLAUSENS FINGER 

Der er dømt en lille smule nørdefaktor, men for mig, der ikke er så velbevandret ud i de klassiske kulturelle genrer, har det været et godt program at lave, fordi jeg oprigtigt bliver klogere af det. Så hvis du har lyst til at lytte med, er du selvfølgelig meget velkommen til det. Du kan finde programmerne her.

Vi har lavet fire programmer i første omgang.

Nikolaj Koppel om Mozart

Erik Clausen om Tarantino

Simone Aaberg Kærn om Picasso

og Maren Uthaug om James Joyce

Det er fire meget forskellige programmer, men de har hver især noget at byde på. Især programmet med Erik Clausen var skønt at lave, fordi han virkelig, virkelig afskyr Tarantinos film. Han sad og pegede på mig i al den tid, vi optog ? så ved man, man er engageret.

Lille Vagns Januareventyr - del to

Lille Vagns Januareventyr - del to

Lille Vagns Januareventyr - del et

Lille Vagns Januareventyr - del et