Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

10 SKROTTEDE HALLOWEEN-UDKLÆDNINGER

10 SKROTTEDE HALLOWEEN-UDKLÆDNINGER

img-7012.jpg

IMG_7012Hvis du havde spurgt mig for et par år siden, ville jeg sikkert have ment, at Halloween var noget opreklameret skidt.Men ak ja, nu har jeg fået et barn, jeg kan klæde ud ? og nu mener jeg pludselig noget andet.

Nu synes jeg, Halloween er en genial opfindelse. Tænk sig, endnu en fastelavn? det er da vidunderligt.

Ellen er efterhånden også kommet i en alder, hvor hun selv synes, det er sjovt at blive klædt ud. De første par år har jeg syntes, det var sjovt. Hun var ikke mere end tre måneder gammel, da jeg syede en høne til hende.

 

Til fastelavn havde jeg købt en giraf til Ellen.

Desværre nægtede hun at tage den på før april.

Men nu til Halloween virker det som om, at alt går op i en højere enhed ? og endelig falder Ellens lyst til at klæde sig ud sammen men en klæd ud-højtid.

 

 

SKROTTEDE HALLOWEEN-IDEER

Jeg har været enormt meget i tvivl om, hvad hun så skulle klædes ud som.

Her er listen over de ti mest uhyggelige, men dog skrottede Halloween-kostumer:

 

1) STIKNARKOMAN

Ideen døde, da det gik op for mig, at hun er nødt til at have flyverdragt på inden under kostumet, og det er vanvittig svært at finde en god åre gennem en flyverdragt.

 

 

2) TÅNEGL

Ideen var samle en hel dragt lavet af tånegle. Men i og med jeg først fik ideen for et par dage siden, har jeg ikke nået at indsamle mere end tre tånegle, så den bliver først aktuel om et par år.

Hvis du i løbet af året har nogle tånegle i overskud, er du velkommen til at sende dem

 

 

3) SUKKERKNALD

Stort set samtlige børneinstitutioner har en sukkerpolitik ? og den er streng. Det virker som om noget af det mest uhyggelige, man kan udsætte børn for nu til dags er sukker.

 

4) MEDLEM AF ALTERNATIVET

Jeg ville naturligvis aldrig udsætte Ellen for noget SÅ uhyggeligt.

 

5) MELLEMLEDER

Ellen er ret god til at sige ting, der ikke giver mening, så hun har potentialet til at blive en god mellemleder, men hun er bange for MUS, hvilket man ikke må være som mellemleder.

6) NAZIST

Det er satme uhyggeligt, men jeg er ikke sikker på, at nuttethedsfaktoren ville kunne kompensere for historien. Jeg har endnu ikke set nogen naile den til nogen tøndeslagninger siden 40'erne

 

7) HACKER

Det ville være smart på den måde, at man ikke behøvede traske rundt fra dør til dør for at tigge om slik. I stedet kunne vi sidde hjemme i varmen og lænse naboerne netbankkonti. Men jeg forstår, at en del af charmen er lige netop at gå rundt udenfor.

 

 

8) EJENDOMSMÆGLER

Det ville kræve, at Ellen bankede på døren, men i stedet for at bede om slik, ville hun fremstille noget salgsmateriale og invitere et par købere med ind i huset. Bede om deres underskrift. Sige at huset var deres. Men i stedet bruge deres underskrift til at få nogle andre til at betale endnu mere for huset, og dermed skuffe det første par, men selv grine hele vejen ned i banken. Det bliver lidt for omstændigt.

 

9) SKELET Men det er ikke fremmende for et i forvejen helt forrykt kropsideal.

 

 

10) YOUTUBER

Der findes i forvejen ret mange skræmmende youtubere eller influencere. Jeg forsøger at lære hende, hvordan man bedst reklamere for alt lige fra en vandstøvsuger til laktosefri mælk uden at miste sin troværdighed. Men det er svært. Så næste år måske

 

 

VI ENDTE MED....

 

I stedet er valget faldet på spøgelse. Mest fordi det var en dragt, jeg forholdsvist nemt kunne lave selv.

Og fordi, at Ellen ikke udtaler S?et, og det lyder overdrevet sødt ? og meget lidt uhyggeligt, når hun går og siger:

?Waaa, jeg er en farlige pøgelse??

Så her til aften har vi trasket rundt i Humleby sammen med hundredvis af børn og banket på dørene. Det har været svært fascinerende, men jeg kan se, at jeg klart skal oppe mig næste år i forhold til udsmykningen på mit hus. Forberedelserne starter nu!

 

Glædelig halloween

TILBAGE PÅ JOURNALISTHØJSKOLEN

TILBAGE PÅ JOURNALISTHØJSKOLEN

JEG ER STARTET TIL ISHOCKEY

JEG ER STARTET TIL ISHOCKEY