Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

DEN VANVITTIGE PSYKOLOG

DEN VANVITTIGE PSYKOLOG

img-0046.jpg.jpeg

IMG_0046.JPGI forbindelse med Zulu Comedy Festival har Geo og jeg holdt et par testshows, hvor vi har prøvet materiale af, som skal bruges, når vi skal på tour næste år. Showet hedder ?Hva Så Nu? og tager udgangspunkt i Geos liv efter hans kræftforløb. Jeg har fået æren af at spille hans psykolog.

Showet består af to elementer. En pyskolog-praksis, hvor jeg huserer og så en stand up scene, hvor Geo laver sjov.

I løbet af showet vil jeg konsultere Geo og råde ham til at lave stand up omkring sin situation, hvilket han så gør.

 

TESTSHOWS

Det er helt vildt nervepirrende at være på scenen så tidligt i forløbet, men det har været meget lærerigt. I to udsolgte shows på Huset i København optrådte vi mandag og tirsdag.

Showet kræver, at publikum køber præmissen om, at jeg er psykolog. I første show var jeg lidt stiv i det og gik lidt for meget op i at huske, hvad jeg skulle sige ? i stedet for bare at være til stede og sige det. Så der følte jeg mig lidt tungere i det. Publikum grinede stadig ind i mellem, og det føltes heller aldrig tåkrummende, men man kan sagtens mærke forskellen mellem, at noget går godt ? og noget går rigtig godt. Og mandag gik det kun fint.

 

I rollen som psykolog får jeg lov til at sige nogle ret grænseoverskridende ting om Geos kræftforløb. Blandt andet lidt om hvor godt det har været for hans karriere at få kræft, så han ikke længere skal være den langhårede tosse, der siger dyrelyde på scenen. Showet kan formentlig godt støde nogen, men målet med showet er at rykke lidt til grænserne for, hvad man kan sige ? og sprede budskabet, at det værste, man kan gøre, er IKKE at gøre noget.

Jeg synes, det er vildt fedt at få lov til at optræde på den her måde, og jeg er meget spændt på vores tour, som går gennem hele landet næste forår.

 

HVA SÅ NU - INGEN PANIK

Tidligere har vi fået lavet en fin plakat for showet.

Men pludselig opdagede vi, at de tre skuespillere fra Klassefesten saftsuseme har fået lavet en plakat, som ikke bare ligner vores? det ER vores.

 

Det er ret ærgerligt. Specielt når man har set, hvad de laver 😂

 

 

Men I må ikke lade jer skræmme af at plakaterne ligner. Og jeg synes da I skal kigge forbi, når vi kommer til en by nær jer. Du kan se hele tourplanen her.

På fredag laver vi testshow i Aarhus, og jeg ville gerne invitere dig derind, men der er allerede udsolgt. Så lad os ses næste år. Så lover jeg, at showet sidder lige i skabet.

 

SÅDAN ER DET AT VÆRE TIL GULDTUBEN... SOM 31 ÅRIG

SÅDAN ER DET AT VÆRE TIL GULDTUBEN... SOM 31 ÅRIG

DERFOR SYNES JEG GULDDRENG ER SJOV

DERFOR SYNES JEG GULDDRENG ER SJOV