Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

10 TING JEG STUDSER OVER I PAW PATROL

10 TING JEG STUDSER OVER I PAW PATROL

paw-patrol-characters-cast-stars-nickelodeon-preschool-nick-jr-junior-chase-marshall-rocky-rubble-zuma-skye-ryder-germany-deutschland-press.jpg

BILLEDE:NickelodeonJeg er stor fan af fjernsyn, og det fede ved fjernsyn er, at uanset hvor gammel du er, så er der noget indhold, der passer til dig. 

Jeg er selv kommet i Lene Beier og Mikkel Beha-alderen, hvor jeg sluger alt, hvad de to laver råt. For nylig er jeg startet med at se ?Kurs mod fjerne kyster?, og jeg tager mig selv i at sidde og drømme mig ud på de syv verdenshave. Og selvfølgelig savle over Theis og Emil.

Og Lene Beier kan ikke så meget som at tænke på at bygge et lille skur eller finde en kæreste til en brovten landmand, uden at jeg sidder klinet til skærmen.

 

ELLENS TV-VANER

Efter at være blevet far har jeg ikke længere kun ansvaret for mine egne tv-vaner, men også for Ellens. Ellen er blevet to år, og hun er allerede godt begavet, når det gælder tv.

Hun har haft sin Teletubbies-periode, men nu synes hun det er lidt lala. Eller Laa-Laa? Po.

Så har hun haft sin Postmand Per-periode, men nu har hun heldigvis gennemskuet, hvor pivringe han er.

I sidste uge tog vi så hul på næste kapitel i Ellens tv-liv? nemlig Paw Patrol.

Paw Patrol er en flok hunde, der arbejder som redningshunde. De har alle sammen forskellige egenskaber. Der er en brandhund. Der er en hund, der arbejder som politimand. En der går meget op i genbrug, en der kan flyve helikopter. En der kan bygge alt og så en der kan dykke. Paw Patrol er ledet af en 10 årig! dreng ved navn Ryder.

Paw Patrol holder til i Adventure Bay og her kan byen borgere så ringe til Ryder, hvis der opstår problemer som Paw Patrol skal tage sig af.

Ellen elsker Paw Patrol, og derfor er jeg indlagt til at se det, men jeg må indrømme, at der er nogle ting, jeg studser over. 

 

TI TING, JEG UNDRES OVER I PAW PATROL

1) Hvordan håndterer Paw Patrol situationen, når Skye er i løbetid.

Jeg siger ikke, at hun ikke kan passe sit job. Men en ting er det blod, der må komme i flyveren. Noget andet er hvorvidt de andre medlemmer af Paw Patrol kan holde sig i skindet. De er jo hanhunde for faen.

 

2) Hvorfor har jeg aldrig set Ryder have hundeposer med ude på mission.

Jeg skulle for nylig passe en beagle i 3 timer. Den sked 4 gange. Det MÅ ske for Paw Patrol også, og jeg mener, at Ryder bør være ansvarlig nok til at rydde op efter sig selv.

 

3) Hvem prioriterer Paw Patrols opgaver.

Jeg så et afsnit i dag, hvor de rykkede ud til en dreng, hvis sæbekassebil var gået i stykker. Det synes jeg ikke er alvorligt nok til at sende Paw Patrol ud. Tænk nu hvis rådhuset var gået i brand imens. 

 

4) Hvorfor har alle byens borgere Ryders telefonnummer?

Han er 10 år! Hvis du er en gammel pizzabager, så mener jeg ikke, du bør have nummeret på og ringe til en 10 årig, når du kører galt. Det er et enormt stort ansvar for så ung en mand. 5) Hvorfor har borgmester God Glad en kylling med over alt?

Jeg siger ikke, at en borgmester ikke må holde høns. Jeg siger bare, at hvis Frank Jensen kom valsende ind på Rådhuset med en kylling i en rygsæk, så tror/håber jeg, han ville blive sendt hjem igen. 

 

6) Bør der ikke være en grænse for hvor ofte du må komme galt afsted.

Jeg har ikke set alle afsnit endnu, men hver gang jeg har set ham havbiologen med de store briller, har han været i problemer. Er det måske på tide, at han kigger indad istedet for hele tiden at belemre Paw Patrol.

 

7) Hvordan undgår Ryder at alle folk stopper op for at ville klappe hans hunde.

Samtlige hundeejer oplever at fremmede vil klappe og ae deres hunde og høre, hvad de hedder og hvilke race de er. Det har jeg aldrig set ske for Ryder. 

 

8) Hvordan forholder Adventure Bays allergikerer sig til, at byens redningstjeneste er hunde.

 

9)

Hvor er Ryders bagland i alt det her?

Er der nogle forældre, der sikrer sig, at han også har nogle menneskevenner. Jeg siger ikke, at man bliver skør af at have så meget kontakt med hunde. Jeg siger bare, at jeg er stødt på nogle hestepiger i mit liv, der var så meget sammen med heste, at de begyndte at vrinske.

 

10) Fungerer poter overhovedet på en touchscreen?

Hundene har alskens tekniske hjælpemidler. Men virker poter overhovedet på en touchscreen. Havde jeg haft en hund, kunne jeg have afprøvet det med det samme. Det har jeg desværre ikke. Er der nogen, der vil teste det for mig?

 

 

Alt i alt er Paw Patrol skide godt dog. Men jeg glæder mig til at følge Ellens tv-udvikling. Jeg tror det næste bliver Badehotellet, når den nye sæson kommer.

VERDENS LANGSOMMESTE PÅ 100 METER

VERDENS LANGSOMMESTE PÅ 100 METER

ELLENS FØRSTE MELONHJELM

ELLENS FØRSTE MELONHJELM