Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

MIN MOBILAFVÆNNING VIRKER

MIN MOBILAFVÆNNING VIRKER

img-5533.jpg

IMG_5533I den seneste måneds tid har jeg haft en programserie på P1, hvor jeg har været i mobilafvænning hos lægen Imran Rashid  Det har jeg skrevet lidt om herinden tidligere. De indlæg kan du læse her og her.

Har du endnu ikke hørt programmerne, kan du med fordel downloade podcasten lige her 

Virker min afvænning så? JA!

For mit eget vedkommende er jeg blevet meget mere bevidst om, hvordan jeg bruger min telefon.

I ugens løb har jeg lagt et par billeder på Instagram, og hver gang er der kommet kommentarer om, at jeg jo ikke skulle bruge min telefon. Og nej, det skulle jeg jo heller ikke, og jeg er glad for at folk skriver det, for det betyder, de har hørt programmet.

 

 

Men mit mål med afvænningen er ikke at kvitte min telefon helt. Det har jeg slet ikke lyst til. Mit mål er som sagt at blive mere bevidst om, HVORDAN jeg bruger min telefon. Så jeg ikke zombie-scroller derudaf i timevis.

 

FANTASTISK RESPONS

Udover at jeg er godt tilfreds med min egen afvænning, så har de seneste uger været virkelig fede, for det er væltet ind med respons på programmerne.

En ting er at flere aviser har skrevet om afvænningen, men det bedste er trods alt alle beskederne fra andre, der er i samme bås som mig

Faktisk er der kommet så mange fede kommentarer, at jeg ikke er sen til at sige, at "Jeg er mobilafhængig" er det program, der har givet mest mening for mig i meget lang tid. For jeg kan se, at der er nogen, der virkelig får noget ud af at lytte til programmerne.

Det er paradoksalt nok væltet ind med beskeder på Instagram, hvor blandt andet en ung kvinde havde fulgt opfordringen at downloade appen, Moment, der tracker skærmtid.

I første uge havde hun i snit en skærmtid på 7 timer hver dag. Efter at have lyttet til programmet sendte hun et billede af fremgangen.

Det føles virkelig fedt at have været med til at give hende flere timer i døgnet. Jeg håber selvfølgelig ikke, hun bruger den nyvundne tid til at kaste sig ud i kriminalitet.

DU KAN NÅ DET ENDNU

Jeg er stolt af programmet, og jeg er stolt af alle, der har kastet sig ud i at lægge mobil lidt mere på hylden. Ikke for altid, men bare lidt mere end de plejer.

Som sagt kan du stadig nå at høre programmerne. Du kan downloade dem på... nå ja, din mobil. Lige her

 

FORLYSTELSESPARK-BANKO

FORLYSTELSESPARK-BANKO

MIN ANSØGNING SOM TOUR DE FRANCE KOMMENTATOR

MIN ANSØGNING SOM TOUR DE FRANCE KOMMENTATOR