Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

RACERDRØMME

RACERDRØMME

18159919-10213118833825464-944751060-o.jpg

18159919_10213118833825464_944751060_oJeg har netop haft æren af at være racerkører for en weekend. Tidligere på året blev jeg inviteret til at deltage i et racerløb, hvor jeg skulle dyste mod andre, der er kendt for så meget andet end at køre bil.

Det blev afholdt på Jyllandsringen i weekenden i forbindelse med første afdeling af DTC.

Gulddreng, Felix Smith, Cana Buttenschøn, Saseline, Jimilian og Majbrit Watt var konkurrenterne. Vi blev alle sammen parret op med en rigtig racerkører, der er vant til at køre stærkt i bil. 

Der blev udleveret en VW Scirocco til os hver, og så var det ellers bare om at køre stærkt. Reglerne var ret simple i racerløbet. Vi skulle køre i cirka 20 minutter, og den der kommer først over stregen har vundet. Undervejs i løbet skulle vi i pitten og skifte med vores medkører, der så kørte resten af løbet.

For en lille håndfuld år siden lavede jeg et program, der hed Thomas Skovs Bilprogram. Det var ti programmer, hvor jeg prøvede kræfter med forskellige typer bilsport. Lige fra konkurrence i firehjulstrækker til Formel 1. Men siden dengang har jeg stort set ikke sat mine ben på en racerbane, og jeg har slet ikke haft en køredragt på.

I det samme jeg havde køredragten på, kunne jeg mærke en vidunderlig følelse vende tilbage i kroppen på mig.

En følelse af at jeg virkelig gerne ville have været racerkører. I stedet blev jeg sendt til dans som barn - og det giver ikke helt det samme kick for mig. Men jeg er selvfølgelig heller ikke Jens Werner.

Nå, men i hvert fald skal du vide, at hvis du sidder derude og har et racerteam, men mangler en kører? så er jeg klar. Du ringer bare?

Hvis du vil se, hvordan sådan en weekend på Jyllandsringen tager sig ud, så er du heldig. For min racermakker, Nicki P, har lavet en fin film derfra.  

[embed]https://youtu.be/-qej4p6ybTs?t=142[/embed]

NU KAN NIK & JAY IKKE HJÆLPE MIG LÆNGERE

NU KAN NIK & JAY IKKE HJÆLPE MIG LÆNGERE

STENALDEROPDRAGELSE

STENALDEROPDRAGELSE