Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

FULD DENIM

FULD DENIM

anton-twerk-queen-thomas-skov-.jpg

Anton - Twerk Queen - Thomas SkovFor nogle uger siden fik jeg en snap fra Lakserytteren.  Han er fuldtidssnapchatter og lever som den eneste i Danmark af at snappe.

Han er edderbankeme også god til det. Så nu betaler firmaer ham i dyre domme for at levere indhold til de tusindvis og atter tusindvis af unge mennesker, der følger ham.

Han har imidlertid valgt at udvide sit repertoire og vil lave musik.

Så derfor tikkede der en snap ind fra ham, hvor han spurgte om, jeg kunne tænke mig at være med i hans musikvideo til sangen FULD DENIM

 

NETTET ER KOMMET FOR AT BLIVE

Jeg hylder hele den generation af youtubere og nu også snapchattere, der selv har banket en kæmpe stor følgerskare op. Uden en kæmpe organisation i ryggen.

Derfor vil jeg som regel altid gerne hjælpe, når de spørger.

Jeg har flere gange haft æren af at være med i diverse youtubeshows, og jeg har også haft besøg af landets bedste youtuber Rasmus Brohave, der gav mig stød og kage

 

Hver gang jeg har været med i noget, har jeg bagefter tænkt noget i stil med - "Hvad fanden var det, der ramte mig?!" men jeg må jo bare erkende, at det er de her unge mennesker, der har fat i den lange ende. 

For de har tonsvis af fans og de har alle muligheder for at lave noget fedt indhold. Der findes en del gamle, sure mennesker i min branche, der udelukkende tror youtube er noget med at brække sig og lægge make up.  Men det er så meget mere end det. 

I hørte det først her - Internettet er kommet for at blive.

FULD DENIM

Nå, men derfor sagde jeg selvfølgelig også ja, da Lakserytteren spurgte om jeg havde lyst til at være med i hans musikvideo til sangen FULD DENIM.

Så jeg troppede op til optagelserne en lørdag formiddag på RUST i mit stiveste puds, skjorte nede i bukserne og cardigan.

Forinden havde jeg lige været forbi SpejderSport for at købe et par Crocs, jeg skulle give i en fødselsdagsgave senere på aftenen.

Men jeg nåede det hele og fandt en god parkeringsplads ikke langt fra RUST.

Jeg satte min parkeringsapp til halvanden time og gik så ind i mørket.

 

Det første, der slog mig, da jeg trådte ind på natklubben, der aldrig har set dagslys, var, at gulvet klistrede helt afskyeligt meget. 

Hvis det havde været min natklub, skulle den have været i bad. Men havde det været min natklub, havde det nok ikke været en natklub - jeg kommer ikke så meget ud

Da jeg kommer ind, får jeg øje på en masse purunge mennesker. De er alle sammen smart klædt på i moderigtigt tøj.

Jeg kigger lidt ned af mig selv og konstaterer, at jeg ligner det, jeg er - en far. Både i sind og i påklædning. 

 

Når jeg kigger rundt i lokalet, kan jeg genkende et par af ansigterne, men det er langt fra alle, jeg kan placere.

Jeg allierer mig med min ven, Anders Hemmingsen, som er Instagrammer. Han forklarer mig, hvem de unge mennesker er. ANDERS: "Det der er Benjamin Lasnier... han har cirka 1 million følgere på Instagram... Han har fem på Facebook"

THOMAS: "Fem... det var ikke mange, jeg har 58.000..."

ANDERS: "... altså millioner"

THOMAS: "Ahhh... okaaay" ANDERS: "Det der er Kristine Sloth... hun har mere end 200.000 abonnenter på youtube... OG det der er Twerk Queen Louise... hun har en stor.... øhh" THOMAS: "...øhhh følgerskare ?" ANDERS: "Nej... øhhh altså hun har en stor...." THOMAS: "Undulat....? Mercedes?"

ANDERS: "Jeg er lige nødt til at tage den her"

Og Anders tog sin telefon op til øret og håbede bare på, den ikke ville ringe

OPTAGELSERNE

Nå, men der stod jeg så - midt på RUST og skulle være med i en festscene, mens Lakserytteren skulle køre rundt på sit denimbeklædte Segboard.

I scenen skulle der være gang i dansegulvet, så når kameraet rullede, handlede det om at ligne, at man havde kridtet danseskoene.

Er der noget, jeg ikke gør, så er det at danse på et dansegulv - medmindre jeg er usandsynligt fuld, hvilket jeg ikke var.

Endnu sværere er det at danse en lørdag formiddag på et klistret gulv, så jeg har lignet den største far i byen, som jeg stod der og vippede med foden iklædt skjorte og cardigan, mens de unge mennesker fyrede den af...

 

På et tidspunkt, da der er gået lidt mere tid, end jeg havde regnet med, der ville gå, ser jeg mig selv stå midt i optagelsen i færd med at sætte min parkeringsapp en time frem. Det var lige akkurat der, jeg opdagede, at jeg var blevet gammel

Min rolle i filmen var, at jeg sammen med Anton Cornelius (ja, altså ham den ene fra Novopleco) skulle holde Twerk Queen Louise.

Der fandt jeg ud af, hvad det var, Anders Hemmingsen mente...

 

Det var en fuldstændig absurd lørdag formiddag ulig ALLE andre lørdag formiddage, men jeg hylder alt det, de unge mennesker har gang i.

Hvis du vil se, hvad det drejer sig om - og se, hvad det er, der er stort på Twerk Queen Louise, så kan du se FULD DENIM lige her

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=VR1pWMQDtkE&t=1s[/embed]

Hvis  SKAM foregik på Herning Gymnasium ... i 2002

Hvis SKAM foregik på Herning Gymnasium ... i 2002

ELLEN OG ELLENS FARS PODCAST

ELLEN OG ELLENS FARS PODCAST