Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

HVA SÅ NU - test 1

HVA SÅ NU - test 1

8658a1491463f772d39ee748d99a9781.png

Hva så nuGeo og jeg tager på comedytour i 2018 med showet Hva Så Nu. I løbet af 2017 skal vi lave showet og teste det en hulens masse gange, hvilket bliver ret nyt for mig - altså at forberede noget i SÅ god tid.

I aften - eller formentlig ikke, hvis du læser det her en anden dag - men en aften i marts testede Geo og jeg for første gang noget af det, vi har forberedt indtil nu. Endda foran et rigtigt publikum på Teater Vestvolden i Hvidovre.

PERFID PSYKOLOG

Jeg har æren af at agere Geos perfide, kropumulige og bramfri psykolog, der gerne skulle hjælpe ham på ret køl efter hans kræftforløb. I løbet af showet kommer Geo løbende til konsultation hos mig og får snakket det hele godt igennem - om fx hvordan det føles at mangle sine testikler. Vi taler en del om testikler - det fylder meget i vores verden. Eller ikke i Geos længere, men I ved, hvad jeg mener.

Det var sindssygt nervepirrende at træde op på scenen i dag. For det var ikke til at vide om publikum købte præmissen. Og om de overhovedet syntes det ville være sjovt. For et par år siden havde jeg en frygtelig oplevelse på Teater Vestvolden. Jeg optrådte til Zulu Comedy Festival med et katastrofalt show sammen med Claes fra Sjit Happens og Knaldperlen. Den historie tager vi en anden dag.

Heldigvis... var der grin... og forargelse. Emilie optog hele vores show, så det skal vi gennemtrawle nu. Der er helt sikkert noget at arbejde videre med. Så det gør vi. Hvis du har lyst til at følge processen, skal jeg nok løbende opdatere fra forberedelserne - og give lyd, når der kommer endnu et prøveshow.

Du kan læse lidt mere om Hva Så Nu her

AFRIKAKORTET

AFRIKAKORTET

FRYGT, GLÆDE OG FORSVUDNE KLUNKER

FRYGT, GLÆDE OG FORSVUDNE KLUNKER