Klik alt hvad du vil.

Du kan ikke gøre noget forkert.

HVA SÅ NU

HVA SÅ NU

img-2232.jpg

Hva Så NuTil januar skal jeg prøve noget, jeg aldrig har prøvet før. Jeg skal på tour. Ikke skov-tour, men comedy-tour... sammen med Geo.

Vi skal rundt i hele landet med et show, der hedder Hva Så Nu, som handler om livet efter kræft. Jeg har ikke haft kræft, 7-9-13, men det har Geo, og han har lavet et show om at komme tilbage til livet efter sådan et modbydeligt forløb...

Og hvad skal jeg så?! Jamen, jeg spiller Geos psykolog... hans elendige, alt for direkte og grænseoverskridende psykolog, der siger det, man måske skulle nøjes med at tænke. Så du kommer med til konsultation på scenen...!

Forhåbentlig bliver der både noget at grine af og noget tænke over...

Jeg vil - forhåbentligt - løbende skrive lidt om det her på siden. Jeg har aldrig prøvet at lave sådan en show før, så jeg er meget spændt. I første omgang på om det bliver godt. I anden omgang på om der kommer nogen mennesker og ser, hvad vi laver.

Tour-planen bliver snart offentliggjort, men jeg kan afsløre så meget som, at vi kommer forbi Herning

DERFOR BLEV JEG ALDRIG PROFESSIONEL FODBOLDSPILLER

DERFOR BLEV JEG ALDRIG PROFESSIONEL FODBOLDSPILLER

SÅDAN LÆRER DU AT VÆRE KÆK

SÅDAN LÆRER DU AT VÆRE KÆK